Forbønn og veiledning


På et bedehus (på moderne norsk, bønnehus) er å be det mest naturlige som finnes. Vi ønsker å være en forsamling som er kjennetegnet av ekte liv - og ekte omsorg. Når vi ber for hverandre bærer vi hverandres byrder og hjelper hverandre til å ta nye steg i tro.

Forbønn

Vi har forbønn på alle våre storsamlinger. Vi inviterer da deg til å dele dine behov, store eller små, med en av våre forbedere som gjerne vil be for deg. Utenom våre storsamlinger er vårt forbønns-team tilgjengelig for å motta ønsker om forbønn via sms, mail eller vårt kontaktskjema. Du kan føle deg trygg i møte med våre forbedere. De har taushetsplikt, har erfaring i denne tjenesten og vil gjerne betjene deg.

Veiledning

Vår forsamling består ikke av perfekte mennesker. Vi har spørsmål, vi har tvil, vi opplever sykdom, vi synes samliv og familieliv kan være utfordrende. Mange av oss har lært at det er gjennom å dele og få veiledning at vi finner en vei gjennom det som er vanskelig. Vi vet også at for å vokse og modnes i tro behøver vi gode rollemodeller og kloke veiledere. I vår forsamling skal det være naturlig å ta imot veiledning. Det kan skje i naturlige relasjoner eller ved at du tar kontakt med vår pastor, en medvandrer eller noen i forbønns-teamet.

Våre forbedere

Synnøve Vea Fredly

Leder forbønnstjenesten
Psykiatrisk sykepleier

Lars Johnny Hemnes

Vernepleier

Gina Fosse

Sykepleier

Eivind Stensland

Pensjonist

Egil Svela

Pensjonist

Anne Lindeflaten

Lærer

Anna Kristin Rosberg

Forkynner

Svein Furenes

Applikasjonsutvikler

 

Be om forbønn